Kaip atsisiųsti „Twitter“ vaizdo įrašus: paprasti ir greiti metodai

Sukurti 12 rugsėjo, 2024
Twitter

„Twitter“ tapo turtingo vaizdo įrašų turinio centru – nuo virusinių akimirkų iki įžvalgių mokymo programų. Tačiau skirtingai nei kitose platformose, „Twitter“ nesiūlo integruotos vaizdo įrašų atsisiuntimo parinkties. Nesvarbu, ar norite išsaugoti juokingą klipą, informatyvų vaizdo įrašą ar naujienų fragmentą, turėsite kreiptis į trečiųjų šalių įrankius. Šiame vadove parodysime, kaip lengvai atsisiųsti „Twitter“ vaizdo įrašus naudojant įvairius metodus, tinkamus tiek mobiliesiems įrenginiams, tiek staliniams kompiuteriams. Nesvarbu, kurią operacinę sistemą naudojate, „Twitter“ vaizdo įrašų atsisiuntimas gali būti nesudėtingas taikant tinkamą metodą. Supažindinsime su įvairiomis parinktimis – nuo naršyklės plėtinių ir internetinių įrankių iki tam skirtų programų mobiliesiems.

Atsisiųskite „Twitter“ vaizdo įrašus naudodami internetinius įrankius

Vienas iš paprasčiausių būdų atsisiųsti „Twitter“ vaizdo įrašus yra naudoti tam skirtas internetines platformas. Yra kelios svetainės, kuriose vartotojai gali įvesti tviterio URL ir atsisiųsti vaizdo įrašą be papildomos programinės įrangos.

  • Kaip tai veikia : tiesiog nukopijuokite tviterio, kuriame yra vaizdo įrašas, URL, įklijuokite jį į tam skirtą svetainės vietą ir pasirinkite norimą vaizdo įrašo kokybę. Po apdorojimo galite atsisiųsti failą tiesiai į savo įrenginį.
  • Populiarūs įrankiai : Kai kurios patikimiausios svetainės, skirtos „Twitter“ vaizdo įrašams atsisiųsti, yra „SaveTweetVid“, „Twitter Video Downloader“ ir „TWDown“.
  • Privalumai ir trūkumai : šie įrankiai yra greiti ir patogūs, tačiau jie gali neveikti su privačiomis paskyromis ar apsaugotomis tviterio žinutėmis.

Naršyklės plėtinių naudojimas norint atsisiųsti „Twitter“ vaizdo įrašus

Jei dažnai atsisiunčiate vaizdo įrašus iš „Twitter“, naudodami naršyklės plėtinį galite sutaupyti laiko. Plėtiniai integruojami tiesiai į naršyklę, todėl atsisiuntimo procesas vyksta sklandžiai vienu spustelėjimu.

  • Kaip įdiegti : apsilankykite savo naršyklės plėtinių parduotuvėje („Chrome“ internetinėje parduotuvėje, „Firefox“ prieduose ir kt.) ir ieškokite „Twitter“ vaizdo įrašų atsisiuntimo programos plėtinio. Kai kurios populiarios parinktys apima „Twitter Video Downloader“, skirtą „Chrome“, ir „Video DownloadHelper“, skirtą „Firefox“.
  • Kaip jį naudoti : įdiegus plėtinį šalia vaizdo įrašo „Twitter“ bus rodomas atsisiuntimo mygtukas. Spustelėkite jį, kad atsisiųstumėte pageidaujamos kokybės vaizdo įrašą.
  • Privalumai : nereikia išeiti iš „Twitter“, kad atsisiųstumėte vaizdo įrašą, ir jis puikiai tinka reguliariai atsisiųsti. Tačiau būkite atsargūs dėl pernelyg didelių leidimų, kurių gali prašyti kai kurie plėtiniai

Atsisiųskite „Twitter“ vaizdo įrašus mobiliuosiuose įrenginiuose („iOS“ ir „Android“)

Mobiliųjų įrenginių naudotojams „Twitter“ vaizdo įrašų atsisiuntimas gali šiek tiek skirtis. Laimei, yra specialių programų, skirtų „iOS“ ir „Android“, kurios palengvina procesą.

  • „Android“ : tokios programos kaip „Atsisiųsti Twitter vaizdo įrašus“ leidžia „Android“ naudotojams atsisiųsti vaizdo įrašus tiesiai į savo galeriją. Nukopijuokite tviterio URL, įklijuokite jį į programą ir atsisiųskite vaizdo įrašą.
  • „iOS“ : „iPhone“ naudotojai gali naudoti tokias programas kaip „MyMedia“ arba „Readdle“ dokumentai. Nukopijavę tviterio URL, įklijuokite jį į internetinę atsisiuntimo priemonę programos naršyklėje, tada išsaugokite failą vietoje.
  • Profesionalo patarimas : atminkite, kad atsisiunčiant vaizdo įrašus iš „Twitter“ mobiliajame telefone gali būti naudojama daugiau duomenų, todėl apsvarstykite galimybę tai padaryti per „Wi-Fi“.

Ar legalu atsisiųsti „Twitter“ vaizdo įrašus?

Prieš atsisiunčiant vaizdo įrašus iš Twitter, svarbu suprasti teisinius aspektus. Nors „Twitter“ paslaugų teikimo sąlygos leidžia peržiūrėti, pakartotinai skelbti „Twitter“ ir bendrinti turinį platformoje, vaizdo įrašų atsisiuntimas ir platinimas gali pažeisti autorių teisių įstatymus, ypač jei turinys yra saugomas autorių teisių.

  • Asmeniniam naudojimui , palyginti su komerciniu naudojimu : jei atsisiunčiate vaizdo įrašus asmeniniam žiūrėjimui, mažiau tikėtina, kad susidursite su teisinėmis problemomis. Tačiau naudojant šiuos vaizdo įrašus komerciniais tikslais be leidimo gali kilti teisinių problemų.
  • Ką sako „Twitter“ : prieš atsisiųsdami ir bendrindami bet kokį vaizdo įrašą, visada peržiūrėkite „Twitter“ taisykles ir nuostatas, taip pat turinio savininko teises.

Išvada

Vaizdo įrašų atsisiuntimas iš „Twitter“ yra paprastas uždavinys naudojant tinkamus įrankius, nesvarbu, ar jums labiau patinka internetinės platformos, naršyklės plėtiniai ar programos mobiliesiems. Tačiau visada įsitikinkite, kad laikotės teisinių gairių ir gerbiate turinio kūrėjų teises. Naudodami šiuos metodus galėsite išsaugoti mėgstamus Twitter vaizdo įrašus vos keliais paspaudimais.

x

Ne, negalite atsisiųsti vaizdo įrašų iš privačių „Twitter“ paskyrų, nebent turite prieigą prie paskyros. Įrankiai, kuriais atsisiunčiami „Twitter“ vaizdo įrašai, veikia tik su viešai bendrinamu turiniu dėl „Twitter“ privatumo politikos.

Vaizdo įrašo kokybė, kurią galima atsisiųsti, priklauso nuo pradinio failo, įkelto į „Twitter“. Kai kurie įrankiai taip pat gali automatiškai sumažinti kokybę, kad būtų užtikrintas greitesnis atsisiuntimas. Patikrinkite, ar jūsų naudojamas įrankis leidžia pasirinkti skirtingus kokybės nustatymus.

Nors daugelis internetinių įrankių yra saugūs, kai kurios svetainės gali rodyti skelbimus arba prašyti nereikalingų leidimų. Visada įsitikinkite, kad naudojate patikimas svetaines ir neatsisiųskite jokių papildomų failų, nesusijusių su vaizdo įrašu. Skelbimų blokavimo arba privatumo plėtinio naudojimas gali padėti sumažinti riziką.