Kaip peržiūrėti „Instagram“ be paskyros 2024 m

Sukurti 24 birželio, 2024
įtartinas asmuo instagrame

„Instagram“ tapo viena iš pirmaujančių socialinės žiniasklaidos platformų, kurioje milijonai vartotojų kasdien dalijasi nuotraukomis, istorijomis ir vaizdo įrašais. Tačiau ką daryti, jei norite naršyti „Instagram“ nesukūrę paskyros? Nesvarbu, ar domitės viešais profiliais, ar tiesiog norite peržiūrėti turinį neprisijungę, yra būdų, kaip anonimiškai naršyti „Instagram“. Šiame vadove žingsnis po žingsnio paaiškinsime įvairius būdus, kaip peržiūrėti „Instagram“ be paskyros 2024 m.

Naudokite „Instagram“ žiniatinklio versiją viešiesiems profiliams

Vienas iš paprasčiausių būdų peržiūrėti „Instagram“ turinį be paskyros yra apsilankymas „Instagram“ žiniatinklio versijoje. Jei žinote viešojo profilio, kurį norite patikrinti, naudotojo vardą, galite įvesti jį tiesiai į naršyklę.

  1. Atidarykite bet kurią naršyklę.
  2. Adreso juostoje įveskite „instagram.com/username“ (pakeiskite „naudotojo vardą“ tikruoju profilio pavadinimu).
  3. Galėsite peržiūrėti viešus įrašus, bet atminkite, kad šis metodas neleis jums pasiekti istorijų ar privataus turinio.

Trečiųjų šalių „Instagram“ žiūrovai

Yra keletas trečiųjų šalių įrankių, leidžiančių vartotojams peržiūrėti „Instagram“ turinį be paskyros. Šie įrankiai naudingi norint pasiekti viešuosius profilius ir istorijas neprisijungus.

Tarp populiarių įrankių yra:

  1. Insta-stories.online: galite lengvai peržiūrėti viešųjų profilių istorijas ir įrašus.
  2. Anon IG Viewer: Šis įrankis leidžia ieškoti Instagram profilių, įrašų ir istorijų be paskyros.

Veiksmai:

  1. Eikite į vieno iš šių trečiųjų šalių „Instagram“ žiūrovų svetainę.
  2. Įveskite profilio, kurį norite peržiūrėti, vartotojo vardą.
  3. Naršykite įrašus ir istorijas anonimiškai. Tačiau saugokitės kai kurių įrankių, už kuriuos gali reikėti mokėti arba kurie gali turėti skelbimų.

„Instagram“ įrašų „Google“ paieškos naudojimas

Kartais galite naudoti „Google“ paiešką, kad rastumėte konkrečius „Instagram“ įrašus ar profilius neprisijungę. Šis metodas yra naudingas, jei nežinote tikslaus vartotojo vardo, bet turite bendrą supratimą apie ieškomą turinį.

  1. Atidarykite „Google“ ir paieškos juostoje įveskite „site
    .com [tema arba vartotojo vardas]“ .
  2. „Google“ rodys viešus „Instagram“ profilius arba įrašus, susijusius su jūsų paieškos užklausa.
  3. Spustelėkite rezultatą, kad peržiūrėtumėte profilį tiesiogiai „Instagram“ tinklalapyje.

„Instagram“ peržiūros be paskyros apribojimai

Nors „Instagram“ turinį galima peržiūrėti be paskyros, yra apribojimų, kuriuos turėtumėte žinoti. Kai kurios funkcijos, pvz., komentavimas, įrašų mygtukas „Patinka“ arba profilių stebėjimas, yra apribotos prisijungusiems vartotojams. Be to, Instagram dažnai atnaujina savo politiką ir funkcijas, todėl šie metodai ne visada gali veikti neribotą laiką.

Pagrindiniai apribojimai:

  1. Prieiga prie istorijų ir ritinių dažniausiai yra ribojama, nebent naudojami trečiųjų šalių įrankiai.
  2. Privačios paskyros yra visiškai uždraustos nesukuriant paskyros ir nepriimamos kaip stebėtojos.
  3. Gali būti užblokuotos tokios funkcijos kaip svarbiausių elementų ar išsamios biografinės informacijos peržiūra.

Išvada

Galima žiūrėti „Instagram“ be paskyros, tačiau tik viešasis turinys. Tokie metodai kaip „Instagram“ žiniatinklio versijos naudojimas arba trečiųjų šalių žiūrovai yra patogus būdas anonimiškai pasiekti įrašus ir istorijas. Tačiau norint visiškai mėgautis visomis „Instagram“ siūlomomis funkcijomis, galiausiai gali prireikti susikurti paskyrą. Iki tol aukščiau aprašytos strategijos siūlo paprastą būdą naršyti be įsipareigojimų.

liūdnas žmogus be instagram paskyros

Ne, norint „Instagram“ ieškoti žymų su grotelėmis arba konkrečiomis vietomis, reikalinga paskyra. Neprisijungę galėsite žiūrėti tik viešuosius profilius tiesiogiai pagal URL ir negalėsite naršyti turinio, pažymėto konkrečiomis žymomis su grotelėmis arba vietomis.

Ne, nors galite peržiūrėti viešus Instagram įrašus neturėdami paskyros, negalėsite su jais bendrauti. Jei norite, kad patinka, komentuotumėte ar bendrintumėte įrašus, turite būti prisijungę prie Instagram paskyros.

Yra keletas trečiųjų šalių svetainių ar įrankių, kurie teigia leidžiantys naršyti „Instagram“ be paskyros, tačiau jie ne visada yra patikimi, o jų naudojimas gali pažeisti „Instagram“ paslaugų teikimo sąlygas. Be to, jie dažnai turi apribojimų, o naudojant tokias platformas gali kilti saugumo problemų.