Kaip pasirodyti neprisijungus socialinėje žiniasklaidoje: žingsnis po žingsnio „Facebook“, „Instagram“ ir „TikTok“ vadovas

Sukurti 19 rugsėjo, 2024
neprisijungus

Socialinė žiniasklaida tapo svarbia mūsų kasdienio gyvenimo dalimi, tačiau būna akimirkų, kai norime palaikyti ryšį nepasirodydami internete. Nesvarbu, ar norite sumažinti trikdžius, apsaugoti savo privatumą ar tiesiog išvengti nepageidaujamų pokalbių, žinojimas, kaip pasirodyti neprisijungus tokiose platformose kaip „Facebook“, „Instagram“ ir „TikTok“, gali pakeisti žaidimą. Kiekviena platforma turi savo internetinės būsenos valdymo metodą. Šiame straipsnyje išnagrinėsime konkrečius kiekvienos platformos veiksmus, padėsiančius jums kontroliuoti savo buvimą visuomenėje. Šiame vadove sužinosite, kaip pasirodyti neprisijungus šiose trijose populiariose platformose visiškai neatsijungiant, kad galėtumėte mėgautis socialine medija savomis sąlygomis.

Kaip pasirodyti neprisijungus „Facebook“.

„Facebook“ suteikia paprastą būdą valdyti prisijungimo būseną, nesvarbu, ar naudojate darbalaukio versiją, ar programą mobiliesiems.

Jei norite pasirodyti neprisijungę „Facebook“:

  • Darbalaukis: eikite į „Messenger“, spustelėkite savo profilio nuotrauką ir išjunkite „Active Status“.
  • Programėlė mobiliesiems: atidarykite „Facebook“ programą, bakstelėkite meniu piktogramą, tada eikite į „Settings & Privacy“ > „Settings“ > „Active Status“ ir išjunkite.

Tai paslėps „Aktyvaus dabar“ indikatorių, todėl galėsite naršyti nepasirodžius internete. Tačiau atminkite, kad kol esate neprisijungę, vis tiek galite gauti žinutes ir pranešimus.

Kaip pasirodyti neprisijungus „Instagram“.

„Instagram“ tinkle pasirodyti neprisijungus yra taip pat paprasta ir efektyvu. Galite paslėpti savo prisijungimo būseną nuo stebėtojų ir vartotojų, kurie gali patikrinti, kada paskutinį kartą buvote aktyvus.

Veiksmai, norint pasirodyti neprisijungus „Instagram“:

  • Eikite į savo profilį.
  • Bakstelėkite meniu (trys horizontalios linijos) ir eikite į Nustatymai.
  • Dalyje Privatumas pasirinkite Veiklos būsena ir išjunkite.

Taip elgdamiesi jūsų stebėtojai šalia jūsų vardo nematys laiko žymų „Aktyvus dabar“ arba „Paskutinį kartą matytas“.

Kaip „TikTok“ pasirodyti neprisijungus

Nors „TikTok“ neturi konkrečios „internetinės būsenos“ funkcijos, pvz., „Facebook“ ar „Instagram“, ji stebi ir rodo jūsų veiklą per pranešimus ir įtraukdama turinį.

Norėdami apriboti matomumą ir išlaikyti privatumą „TikTok“:

  • Eikite į savo profilį ir bakstelėkite tris taškus viršutiniame dešiniajame kampe.
  • Eikite į Privatumas ir išjunkite parinktį „Leisti kitiems matyti mano veiklos būseną“.
  • Taip pat galite valdyti, kas gali siųsti jums tiesioginius pranešimus ir kas gali matyti, kada esate tiesiogiai, koreguodami nustatymus skiltyje „Privatumas > Tiesioginiai pranešimai“.

Nors tai visiškai neslepia jūsų veiklos, sumažina tikimybę, kad kiti sužinos, kada jūs aktyviai naudojatės programėle.

Kodėl pasirodymas neprisijungus gali pagerinti jūsų socialinės žiniasklaidos patirtį

Pasirodymas neprisijungus socialinėje žiniasklaidoje gali padėti mėgautis platformomis nesijaučiant nuolat pasiekiamas kitiems. Tai ypač naudinga, jei:

  • Norite naršyti be pertraukų.
  • Darote pertrauką, bet vis tiek turite prieigą prie savo paskyrų.
  • Vertinate savo privatumą ir nenorite, kad kiti žinotų, kai esate prisijungę.

Be to, išjungus prisijungimo būseną gali sumažėti socialinis spaudimas, o tai leidžia bendrauti su turiniu ir žmonėmis tada, kai tikrai to nori, nesitikint atsakymų ar sąveikos.

Išvada

Žinojimas, kaip pasirodyti neprisijungus „Facebook“, „Instagram“ ir „TikTok“, yra puikus būdas išlaikyti privatumą ir valdyti savo laiką internete. Nesvarbu, ar darote pertrauką nuo nuolatinio bendravimo, ar tiesiog norite mėgautis mėgstamų socialinių tinklų platformų prastovomis, šie lengvai atliekami veiksmai gali padėti. Reguliuodami veiklos būseną ir privatumo nustatymus galite kontroliuoti savo buvimą skaitmeninėje erdvėje ir pasiekti mėgstamą turinį.

neprisijungus

Taip, net kai esate neprisijungę prie „Facebook“, vis tiek galite gauti žinutes ir pranešimus. Vienintelis skirtumas yra tas, kad kiti negalės matyti jūsų būsenos „Aktyvus“.

Ne, rodymas neprisijungus „Instagram“ paslepia tik jūsų veiklos būseną. Vis tiek gausite pranešimus apie patinkančius paspaudimus, komentarus ir tiesioginius pranešimus, nebent tuos pranešimus išjungsite atskirai.

„TikTok“ nesiūlo konkretaus režimo neprisijungus savo „Live“ funkcijai. Tačiau galite apriboti, kas matys jūsų tiesioginę veiklą, koreguodami privatumo nustatymus, ypač kas gali peržiūrėti jūsų tiesioginius srautus ir su jais bendrauti.