Kaip pasirodyti neprisijungus „Instagram“: žingsnis po žingsnio vadovas

Sukurti 16 rugsėjo, 2024
instagram neprisijungęs

„Instagram“ yra labai interaktyvi platforma, leidžianti vartotojams matyti, kada jų draugai yra prisijungę dėl funkcijos „Veiklos būsena“. Nors tai gali būti naudinga norint palaikyti ryšį, kartais galbūt norėsite naršyti nepranešdami visiems, kad esate prisijungę. Laimei, „Instagram“ siūlo galimybę pasirodyti neprisijungus, suteikdama jums laisvę naudoti programą netransliuojant savo pasiekiamumo. Šiame vadove paaiškinsime, kaip išjungti „Instagram“ prisijungimo būseną ir mėgautis privačia patirtimi. Nuo nustatymų koregavimo iki pranešimų tvarkymo šie paprasti veiksmai padės kontroliuoti matomumą programoje.

Kaip išjungti veiklos būseną „Instagram“.

Pirmasis žingsnis norint pasirodyti neprisijungus „Instagram“ yra veiklos būsenos išjungimas. Ši būsena rodo jūsų stebėtojus arba tuos, su kuriais bendravote, kai paskutinį kartą buvote aktyvus arba ar šiuo metu esate prisijungę. Štai kaip jį išjungti:

  • Atidarykite „Instagram“ ir eikite į savo profilį bakstelėdami profilio nuotrauką apatiniame dešiniajame kampe.
  • Bakstelėkite tris horizontalias linijas viršutiniame dešiniajame kampe, tada eikite į „Nustatymai“. Iš ten bakstelėkite „Privatumas“, tada „Veiklos būsena“.
  • Išjunkite jungiklį šalia „Rodyti veiklos būseną“.

Išjungę šią funkciją nebegalėsite matyti kitų veiklos būsenos, o jie – jūsų.

Tvarkykite savo „Instagram“ pranešimus, kad išliktumėte diskretiški

Kitas būdas atrodyti mažiau aktyviems – tvarkyti pranešimus. Net jei išjungėte veiklos būseną, pranešimai vis tiek gali rodyti jūsų buvimą. Norėdami juos valdyti:

  • Savo profilyje eikite į „Nustatymai“.
  • Bakstelėkite „Pranešimai“.
  • Tinkinkite pranešimus apie DM, komentarus ir kitas sąveikas arba visiškai juos išjunkite.

Tai leidžia jums laisvalaikiu patikrinti „Instagram“, netrukdomas pranešimų ar nejaučiant spaudimo nedelsiant atsakyti.

„Instagram“ naudojimas neskelbdamas ir neįsitraukdamas

Kartais pasirodymas neprisijungus reiškia daugiau nei tik būsenos išjungimą; tai susiję su įsitraukimo mažinimu. Jei norite likti žemo profilio, štai kaip naudotis Instagram daug nebendraujant:

  • Venkite skelbti naują turinį: neskelbkite nuotraukų, istorijų ar komentarų, kurie gali įspėti kitus apie jūsų veiklą.
  • Apribokite mygtukų „Patinka“ ir „stebėjimo“ skaičių: net jei neskelbsite, spustelėję „Patinka“ arba „stebėdami“ kiti gali suprasti, kad esate prisijungę.
  • Žiūrėkite istorijas anonimiškai: apsvarstykite galimybę naudoti trečiųjų šalių programas, kad galėtumėte peržiūrėti istorijas nepranešę paskyros savininkui.

Ši praktika padės platformoje likti inkognito režimu.

Likite neprisijungę naudodami „Instagram“ lėktuvo režimo triuką

Vienas naudingas triukas, norint atrodyti neprisijungus žiūrint turinį, yra naudoti lėktuvo režimą. Įjungę lėktuvo režimą, galite naršyti „Instagram“ nematydami:

  • Prieš atidarydami „Instagram“, telefone įjunkite lėktuvo režimą.
  • Laisvai naršykite programėlę. „Instagram“ įkels tam tikrą turinį (pvz., įrašus ir istorijas), net kai esate neprisijungę.
  • Baigę visiškai uždarykite programą prieš išjungdami lėktuvo režimą.

Tai leidžia patikrinti sklaidos kanalą ir istorijas neregistruojant jūsų veiklos.

Išvada

„Instagram“ funkcija „Veiklos būsena“ gali būti dviašmenis kardas. Nors tai padeda palaikyti ryšius, kartais norite mėgautis „Instagram“ privačiai. Išjungę veiklos būseną, tvarkydami pranešimus, sumažinę įsitraukimą ir naudodami tokias gudrybes kaip lėktuvo režimas, galite lengvai pasirodyti neprisijungę ir mėgautis diskretiškesne patirtimi programoje. Dabar, kai žinote, kaip valdyti savo matomumą, drąsiai naršykite ir naudokite Instagram savo sąlygomis.

instagram neprisijungęs

Taip, net kai veiklos būsena išjungta, vis tiek galite gauti tiesioginius pranešimus ir į juos atsakyti. Jūsų stebėtojai tiesiog nežinos, kada paskutinį kartą buvote aktyvus ir ar šiuo metu esate prisijungę.

Ne, išjungę veiklos būseną taip pat prarasite galimybę matyti, kada kiti yra prisijungę arba kada paskutinį kartą buvo aktyvūs.

Nors „Instagram“ nesiūlo oficialaus būdo anonimiškai peržiūrėti istorijas, galite naudoti lėktuvo režimo triuką arba trečiųjų šalių programas, kad galėtumėte žiūrėti istorijas nepranešę paskyros savininkui.