Ar galite pamatyti, kas žiūri jūsų „TikTok“ puslapį? Sužinokite viską, ką reikia žinoti!

Sukurti 2 birželio, 2024
asmuo tik tok

„TikTok“ yra viena populiariausių socialinės žiniasklaidos platformų, turinti milijonus aktyvių vartotojų kasdien. Tačiau daugeliui vartotojų įdomu, ar jie gali sužinoti, kas peržiūrėjo jų profilį. „TikTok“ neseniai pristatė funkciją „Profilio peržiūros“, leidžiančią vartotojams matyti, kas peržiūrėjo jų profilį per pastarąsias 30 dienų. Tačiau ši funkcija nėra automatiškai įjungta visiems vartotojams. Šiame straipsnyje išnagrinėsime, kaip galite įjungti ir naudoti šią funkciją, kokiais kitais būdais turite stebėti sąveiką „TikTok“ paskyroje ir šios funkcijos apribojimus.

Kaip įjungti profilio peržiūros funkciją „TikTok“.

TikTok pristatė profilio peržiūrų funkciją, kuri leidžia matyti, kas peržiūrėjo jūsų profilį per pastarąsias 30 dienų. Jei dar nesuaktyvinote šios funkcijos, atlikite šiuos veiksmus:

  1. Atidarykite „TikTok“ programą ir eikite į profilio skyrių.
  2. Bakstelėkite tris horizontalias linijas (nustatymus) viršutiniame dešiniajame kampe.
  3. Pasirinkite „Privatumas“ .
  4. Raskite ir pasirinkite parinktį „Profilio rodiniai“ .
  5. Įjunkite funkciją „Profilio peržiūros istorija“ .

Ką reikia žinoti apie profilio peržiūros funkciją

Suaktyvinę profilio peržiūrų funkciją, galite stebėti, kas peržiūrėjo jūsų profilį per pastarąsias 30 dienų. Tai naudinga norint stebėti, kas domisi jūsų veikla „TikTok“. Tačiau reikia atsiminti keletą svarbių dalykų:

  • Jei įjungsite šią funkciją, kiti vartotojai taip pat galės matyti, ar peržiūrėjote jų profilį.
  • Ši funkcija veikia tik tuo atveju, jei abi šalys yra įjungusios parinktį. Jei naudotojas neįjungė šios funkcijos, jo profilio peržiūrų istorijoje nebūsite rodomas.

Kaip sekti kitas sąveikas „TikTok“.

Net jei nenaudojate profilio peržiūrų funkcijos, „TikTok“ siūlo keletą kitų būdų stebėti veiklą jūsų paskyroje. Štai kaip tai galite padaryti:

  1. Atidarykite „TikTok“ programą ir bakstelėkite širdies piktogramą ekrano apačioje.
  2. Čia matysite visus naujausius pranešimus, įskaitant vaizdo įrašų mygtukus, komentarus ir bendrinimus.
  3. Jei turite verslo ar kūrėjo paskyrą, taip pat galite pasiekti „Analytics“ skiltį ir peržiūrėti išsamią statistiką apie vaizdo įrašų peržiūras ir stebėtojų demografinius rodiklius.

Kokios yra „TikTok“ veiklos stebėjimo alternatyvos?

Jei norite stebėti, kas peržiūri jūsų turinį, galite susidurti su trečiųjų šalių programomis, kurios žada pateikti tokius duomenis. Tačiau turėtumėte būti atsargūs naudodami šias programas, nes daugelis jų gali pažeisti „TikTok“ politiką arba pakenkti jūsų paskyros saugumui. Norint gauti tikslius ir saugius duomenis apie veiklą jūsų paskyroje, rekomenduojama pasikliauti oficialiomis „TikTok“ funkcijomis, pvz., Profilio rodiniais ir „Analytics“.

Išvada

Nors „TikTok“ ne visada siūlydavo galimybę pamatyti, kas peržiūri jūsų profilį, profilio peržiūrų funkcija dabar leidžia vartotojams tai padaryti, jei kitas asmuo taip pat įjungė šią funkciją. Be to, galite stebėti sąveiką paskyroje naudodami pranešimus, o verslo ar kūrėjų paskyrose – naudodami „TikTok“ analizę. Būkite atsargūs naudodami trečiųjų šalių programas ir naudokite oficialias parinktis, kad užtikrintumėte paskyros saugumą ir gautumėte kuo tikslesnę informaciją.

tik tok puslapis

Profilio peržiūrų istorija „TikTok“ išlieka matoma 30 dienų. Po to informacija automatiškai ištrinama ir nebegalėsite matyti senesnių profilio peržiūrų, nebent jos pasikartotų per ateinančias 30 dienų.

Ne, TikTok nepateikia informacijos apie tai, kiek kartų konkretus vartotojas peržiūrėjo jūsų profilį. Tai tiesiog rodo vartotojo vardą, jei jis peržiūrėjo jūsų profilį per pastarąsias 30 dienų, nenurodant dažnumo.

Jei išjungsite profilio peržiūrų funkciją, nebegalėsite matyti, kas peržiūrėjo jūsų profilį, o kiti vartotojai taip pat nebus įspėti, jei apsilankysite jų profiliuose. Tačiau visi profilio rodiniai, įrašyti, kai funkcija buvo įjungta, vis tiek išliks matomi 30 dienų, nebent išjungsite funkciją.